ŞEHİT POLİS MUSTAFA ERDOĞAN ANAOKULU

Vizyon: Okulumuzda etkisini kısa sürede yitiren bir yaklaşımdan çok çocuklarımızın davranışlarında olumlu, kalıcı değişiklikler meydana getirebilecek bir eğitim yaklaşımı benimsenmektedir. Bu anlayıştan hareketle çocuklarımızın oyun ve eğlence dünyalarından, erdemli insan olmanın koridorlarına açılan kapıları keşfetmelerini ve kendini tanıyan bireylerin yetişmesini sağlamaktır.

Misyon: 3-6 yaş (36-69 ay) arası çocukların Millî Eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Beyaz Bayrak, Beslenme Dostu Okul, Minik Tema ve Sıfır Atık Projeleri...

WEB - https://sehitmustafaerdogananaokulu.meb.k12.tr

Adres - BAHÇELER MAH. UÇAR SK. ŞEHIT POLIS MUSTAFA ERDOĞAN ANAOKULU BLOK NO 1A BOĞAZLIYAN / YOZGAT

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

Yerleşim Yeri -

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde olup, Yozgat il merkezine 90 km uzaklıktadır.